DB Konsult

Norrbottens län

Information

600419-XXXX är organisationsnummer för bolaget DB Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DB Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som DB Konsult finns i.

DB Konsult har varit registrerat sedan 2006-11-09 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för DB Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

DB Konsult är och det finns flera bolag i Kalix som också är .

Firmatecknare för DB Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med DB Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0923-66250 eller genom brev på följande adress:

Översättningsverksamhet och tolkuppdrag. Konsultuppdrag (projektledning och utredningsarbete) inom IT, ekonomi och utbildning samt översättningsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med DB Konsult och det är Brännmark, Dan Valter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,