Salong Carina

Norrbottens län

Information

620810-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Salong Carina. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Carina är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som Salong Carina finns i.

Salong Carina har varit registrerat sedan 1993-11-22 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Carina så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Carina är och det finns flera verksamheter i Kalix som också är .

Firmatecknare för Salong Carina är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Carina så kan ni göra det på telefon genom 0923-10632 eller genom brev på följande adress:

Hårfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Carina och det är Larsson, Carina Ingegerd som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,