Snickartjänst Roger Larsson

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kalix och Snickartjänst Roger Larsson är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snickartjänst Roger Larsson är ett av dem. Statusen för Snickartjänst Roger Larsson är att Bolaget är aktivt.

Snickartjänst Roger Larsson är ett Enskild firma och skapades 2001-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snickartjänst Roger Larsson ska trivas.

Snickartjänst Roger Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-20. I Kalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Framtagning av olika träprodukter samt diverse byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snickartjänst Roger Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är Snickartjänst Roger Larsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Snickartjänst Roger Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Snickartjänst Roger Larsson är Larsson, Leif Roger som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snickartjänst Roger Larsson har 641013-XXXX som sitt organisationsnummer.