Ulf Henriksson Bygg o Golv

Norrbottens län

Information

650525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ulf Henriksson Bygg o Golv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Henriksson Bygg o Golv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som Ulf Henriksson Bygg o Golv finns i.

Ulf Henriksson Bygg o Golv har varit registrerat sedan 2000-10-18 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Henriksson Bygg o Golv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ulf Henriksson Bygg o Golv är och det finns flera verksamheter i Kalix som också är .

Firmatecknare för Ulf Henriksson Bygg o Golv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf Henriksson Bygg o Golv så kan ni göra det på telefon genom 070-2125235 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten. Om-, till-, och nybyggnader. Allt inom golv, slipning och mattläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Henriksson Bygg o Golv och det är Henriksson, Jan-Ulf som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,