OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data

Norrbottens län

Information

651024-XXXX är organisationsnummer för bolaget OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data finns i.

OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data har varit registrerat sedan 1990-02-28 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data är och det finns flera bolag i Kalix som också är .

Firmatecknare för OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisning, bokslutsarbeten och allmänna kontorsgöromål.

Det finns olika personer som har en koppling med OREDA-Ordbehandling & Redovisning på Data och det är Johansson, Annika Anita som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,