P-A Burmans Musik och Pianoteknik

Norrbottens län

Information

I Kalix finns det ett Enskild firma som heter P-A Burmans Musik och Pianoteknik. Det finns flera företag som liknar P-A Burmans Musik och Pianoteknik i Norrbottens län. Kalix är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

P-A Burmans Musik och Pianoteknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-29 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-10-27 så har P-A Burmans Musik och Pianoteknik varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är P-A Burmans Musik och Pianoteknik och det finns fler företag som är det i Kalix.

Vill man komma i kontakt med P-A Burmans Musik och Pianoteknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med P-A Burmans Musik och Pianoteknik så kan ni göra det på 0923-77706.

Piano, flygelteknik, pianostämmning. Konsult, undervisning inom musik, multimedia, IT, datoranvändning hård och mjukvara. Programmering. Ljudteknik, digital musikproduktion, komposition. Musikinstrument reparation och försäljning. Konsert, musikunderhållningsverksamhet. Läromedelsframställning, trycksaksframställning(program, affischer) Foto, video.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Burman, Per-Anders Gustav som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

P-A Burmans Musik och Pianoteknik har 660111-XXXX som sitt organisationsnummer.