Rio de Janeiro Design

Norrbottens län

Information

661212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rio de Janeiro Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rio de Janeiro Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som Rio de Janeiro Design finns i.

Rio de Janeiro Design har varit registrerat sedan 2002-07-18 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rio de Janeiro Design så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rio de Janeiro Design är och det finns flera verksamheter i Kalix som också är .

Firmatecknare för Rio de Janeiro Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rio de Janeiro Design så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning av hemsidor, grafiskt material, tillverka foldrar, broschyrer, kataloger, tidningar. Utveckla gamla hemsidor, tillverka logomarks. Konsulting service när det gäller grafiskt och webblayout material. Erbjuda små företag ett designpaket för att marknadsföra sig själv på ett proffesionellt och effektivt sätt.

Det finns olika personer som har en koppling med Rio de Janeiro Design och det är Justo de Carvalho Esberg, Claudia som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,