Scorpion Consulting

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kalix och Scorpion Consulting är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Scorpion Consulting är ett av dem. Statusen för Scorpion Consulting är att Bolaget är aktivt.

Scorpion Consulting är ett Enskild firma och skapades 2006-01-11. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där företaget finns i jobbar för att företag som Scorpion Consulting ska trivas.

Scorpion Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Kalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Teknisk konsultverksamhet såsom framtagning av teknisk dokumentation såsom el-schema, stycklista eller tekniska handböcker. Inköp, tillverkning och försäljning av teknisk utrustning såsom elektroniska styrenheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scorpion Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Scorpion Consulting och det finns flera företag som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Scorpion Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0923-13655.

.

De som är på något sätt har med Scorpion Consulting är Olofsson, Ann-Louise som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Scorpion Consulting har 670118-XXXX som sitt organisationsnummer.