Kalix plåt o Taksäkerhet

Norrbottens län

Information

Kalix plåt o Taksäkerhet är ett av många verksamheter som finns i Kalix. Det är nämligen den kommunen som Kalix plåt o Taksäkerhet finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kalix plåt o Taksäkerhet är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-05-22.

Kalix plåt o Taksäkerhet som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2008-04-29. Men sedan 1996-01-01 så har Kalix plåt o Taksäkerhet varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kalix plåt o Taksäkerhet så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0923-25143.

Kalix arbetar för att verksamheter som Kalix plåt o Taksäkerhet ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kalix plåt o Taksäkerhet. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Skogsbruk, plåtslageri, taksäkerhet, takmålning, skorstensrep och plåtning. Egen tillverkning av plattformar för sotare, stegar, gångbryggor mm. Värdepapper, fastigheter. Konsultverksamhet inom området. Samt försäljning av tex takstegar, gångbryggor "vindtunnlar till skorstenar".

Firmatecknare för Kalix plåt o Taksäkerhet är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kalix plåt o Taksäkerhet och det är följande personer, Gahm, Nils Göran som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kalix plåt o Taksäkerhet är 680225-XXXX.