Elenas Dam & herrfrisering

Norrbottens län

Information

Elenas Dam & herrfrisering hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Elenas Dam & herrfrisering finns. I Kalix så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Elenas Dam & herrfrisering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Elenas Dam & herrfrisering har haft sedan 2004-04-01. Elenas Dam & herrfrisering har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Elenas Dam & herrfrisering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0923-16229.

Kalix arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Elenas Dam & herrfrisering har idag 700129-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Elenas Dam & herrfrisering

Herr och damfrisering.

I Elenas Dam & herrfrisering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedlund, Elena som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .