PJ:s Reservdelar o tillbehör

Norrbottens län

Information

I Kalix finns det ett Enskild firma som heter PJ:s Reservdelar o tillbehör. Det finns flera bolag som liknar PJ:s Reservdelar o tillbehör i Norrbottens län. Kalix är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PJ:s Reservdelar o tillbehör är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1998-12-14 så har PJ:s Reservdelar o tillbehör varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PJ:s Reservdelar o tillbehör och det finns fler bolag som är det i Kalix.

Vill man komma i kontakt med PJ:s Reservdelar o tillbehör så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med PJ:s Reservdelar o tillbehör så kan ni göra det på 0923-13759.

Handel med reservdelar för motorcyklar, mopeder, cyklar, snöslungor, gräsklippare, snöskotrar. Handel med kullager, tätningar, oljor. Balansering och montering av däck.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jonsson, Johan Peter René som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

PJ:s Reservdelar o tillbehör har 700313-XXXX som sitt organisationsnummer.