ML Innovation

Norrbottens län

Information

701217-XXXX är organisationsnummer för företaget ML Innovation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ML Innovation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som ML Innovation finns i.

ML Innovation har varit registrerat sedan 1996-01-15 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för ML Innovation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

ML Innovation är och det finns flera bolag i Kalix som också är .

Firmatecknare för ML Innovation är följande:

Vill ni komma i kontakt med ML Innovation så kan ni göra det på telefon genom 0923-25214 eller genom brev på följande adress:

Design, konstruktion, utveckling och visualisering riktad mot tillverkande verkstad- och elektronikindustri, Försäljning av programvara samt högprestanda datorer.

Det finns olika personer som har en koppling med ML Innovation och det är Lundbäck, Sven Åke Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,