Mörks Skogsmaskiner

Norrbottens län

Information

751020-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mörks Skogsmaskiner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mörks Skogsmaskiner är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som Mörks Skogsmaskiner finns i.

Mörks Skogsmaskiner har varit registrerat sedan 1997-05-28 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mörks Skogsmaskiner så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mörks Skogsmaskiner är och det finns flera bolag i Kalix som också är .

Firmatecknare för Mörks Skogsmaskiner är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mörks Skogsmaskiner så kan ni göra det på telefon genom 0923-26138 eller genom brev på följande adress:

Timmerkörning med skogsmaskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Mörks Skogsmaskiner och det är Mörk, Mats Erik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,