Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för

Norrbottens län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Kalix och Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för är ett av dem. Statusen för Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för är att Bolaget är aktivt.

Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för är ett Ekonomisk förening och skapades 1972-06-28. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där bolaget finns i jobbar för att bolag som Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för ska trivas.

I Kalix så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medelst uthyrning av lokaler, bostäder och ordenslokaler tillgodose medlemmarna med ändamålsenliga lokaler i föreningens fastighet tomt nr 4 i kvarteret Utsikten i Kalix.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för och det finns flera bolag som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0923-10540.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för är Andersson, Axel Börje som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Alfred Mårten som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Erik Oskar Manfred som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Selberg, Ernst Göte som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stig Göran som är född 1952 och har titeln SuppleantKallin, Frans Gunnar som är född 1931 och har titeln Suppleant, Wennström, Lars Ivan som är född 1929 och har titeln Suppleant, Wikström, Bengt-Elof som är född 1949 och har titeln Suppleant.

Odd Fellows Byggnadsförening "Chalis" ek för har 798200-0510 som sitt organisationsnummer.