Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co

Norrbottens län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Kalix och Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är ett av dem. Statusen för Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är att Bolaget är aktivt.

Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är ett Kommanditbolag och skapades 2000-07-28. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co ska trivas.

Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Kalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förvaltning av aktier och konsultverksamhet inom plåthandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co är Qvist, Kjell Jonas som är född 1962 och har titeln Komplementär, Qvist, Anja Helena som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, .

Kommanditbolaget Förvaltarn Qvist o Co har 916597-0154 som sitt organisationsnummer.