Inmed Scandinavia

Norrbottens län

Information

Inmed Scandinavia hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Inmed Scandinavia finns. I Kalix så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Inmed Scandinavia tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Inmed Scandinavia har haft sedan 1997-01-01. Inmed Scandinavia har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Inmed Scandinavia så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0923-57000.

Kalix arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Inmed Scandinavia har idag 400112-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Inmed Scandinavia

Försäljning och tillverkning av medicinsk teknisk utrustning samt import och export av sådan utrustning. Kurs- och utbildningsverksamhet inom ovanstående område samt i i övrigt med verksamheten förenlig verksamhet.

I Inmed Scandinavia så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Jan Olov som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .