Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kalix och Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är ett av dem. Statusen för Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är att Bolaget är aktivt.

Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är ett Enskild firma och skapades 1985-08-15. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult ska trivas.

Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01. I Kalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokföring, redovisning, fastighetsförmedling, deklarationer, bouppteckningar och dyl. Juridisk rådgivning samt övrig kameral och skrivverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0923-14290.

.

De som är på något sätt har med Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult är Bucht, Oskar Olof Lennart som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lennart Bucht Skatte- & Ekonomikonsult har 441026-XXXX som sitt organisationsnummer.