Roland Mörks Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Roland Mörks Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalix. Det är nämligen den kommunen som Roland Mörks Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roland Mörks Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Roland Mörks Åkeri Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1973-10-01. Men sedan 1973-01-01 så har Roland Mörks Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Smedsg. 23, 952 63, Kalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roland Mörks Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0923-10770.

Kalix arbetar för att företag som Roland Mörks Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Roland Mörks Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Roland Mörks Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roland Mörks Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Mörk, Karl Roland Melker som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörk Lidgren, Eva Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordlund, Maria Teresia som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Enstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Roland Mörks Åkeri Aktiebolag är 556184-0207.