Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalix och Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-01-24. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag ska trivas.

Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning och reparation av snöskotrar, båtar och båtmotorer samt skog- och trädgårdsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0923-12290.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jakobsson, Hugo Sigfrid -Jakobsson, Mats Roger -Nilsson, Maria Christina.

De som är på något sätt har med Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag är Jakobsson, Mats Roger som är född 1969 och har titeln VD, Jakobsson, Mats Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Hugo Sigfrid som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Maria Christina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Liisa Marjatta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorOlsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Kalix Maskiner Hugo Jacobsson Aktiebolag har 556186-3084 som sitt organisationsnummer.