Borö-Pannan Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Borö-Pannan Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalix. Det är nämligen den kommunen som Borö-Pannan Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Borö-Pannan Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Borö-Pannan Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1981-09-28. Men sedan 1981-01-01 så har Borö-Pannan Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bangårdsv. 1, 952 31, Kalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Borö-Pannan Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0923-16680.

Kalix arbetar för att företag som Borö-Pannan Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Borö-Pannan Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av värmepannor och ackumulatortankar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Borö-Pannan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Borö-Pannan Aktiebolag och det är följande personer, Rönnkvist, Bo Emil Engelbrekt som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnkvist, Maj Louise som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrn, Karl Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Borö-Pannan Aktiebolag är 556212-2183.