Jonny o Lena Konsulting AB

Norrbottens län

Information

556263-4617 är organisationsnummer för verksamheten Jonny o Lena Konsulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonny o Lena Konsulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalix som är den kommunen som Jonny o Lena Konsulting AB finns i.

Jonny o Lena Konsulting AB har varit registrerat sedan 1985-07-31 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonny o Lena Konsulting AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jonny o Lena Konsulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jonny o Lena Konsulting AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Jonny o Lena Konsulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0923-26017 eller genom brev på följande adress:
Rian 76, 952 92, Kalix

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och affärsutveckling, entreprenadverksamhet med traktor samt reklam och PR verksamhet, försäljning av fast egendom samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonny o Lena Konsulting AB och det är Hjerpe, Alf Jonny som är född 1956 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordlund, Maria Teresia som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,