Bengt Lindeholm Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bengt Lindeholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalix. Det är nämligen den kommunen som Bengt Lindeholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Lindeholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bengt Lindeholm Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1985-12-27. Men sedan 1986-01-01 så har Bengt Lindeholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Parallellg. 17, 952 33, Kalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Lindeholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0923-77100.

Kalix arbetar för att bolag som Bengt Lindeholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengt Lindeholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget ska bedriva försäljning av bil- och maskintillbehör, vara auktoriserad återförsäljare och importör av motorcykel och terränggående fyrhjulingar (ATV), reservdelar och tillbehör för motorcykel och ATV.

Firmatecknare för Bengt Lindeholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Lindeholm Aktiebolag och det är följande personer, Lindeholm, Bengt Johan som är född 1941 och har titeln VD, Lindeholm, Bengt Johan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeholm, Staffan Bengt-Erik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengt Lindeholm Aktiebolag är 556269-3787.