Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalix och Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag ska trivas.

Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet inkluderande redovisningsverksamhet samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0923-15240.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag är Eriksson, Henrik Axel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Morin Eriksson, Annie Marie Alice som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Henrik Eriksson Konsult Aktiebolag har 556306-7551 som sitt organisationsnummer.