Elegant Restaurang Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Elegant Restaurang Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Elegant Restaurang Aktiebolag finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elegant Restaurang Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Elegant Restaurang Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Elegant Restaurang Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Elegant Restaurang Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandg. 10, 952 33, Kalix men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0923-14644.

Kalix arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Elegant Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Elegant Restaurang Aktiebolag har idag 556314-5878 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Elegant Restaurang Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt import och försäljning av skinnvaror och därmed förenlig verksamhet.

I Elegant Restaurang Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liang, Tich Hsiang som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Liang, Ai Yun som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordlund, Maria Teresia som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Enstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .