Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva chiropraktik och friskvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalix så är Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kalix arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kalix och i Norrbottens län. Redan 1990-01-03 så skapades Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556384-0478 är organisationsnummret för företaget som finns i Kalix.

Just nu är Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0923-12870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chiropraktiken Mikael Sandberg Aktiebolag är Sandberg, Karl Mikael som är född 1960 och har titeln VD, Sandberg, Karl Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Inger Lena Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordlund, Maria Teresia som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Enstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.