Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556384-4009 är organisationsnummer för bolaget Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalix som är den kommunen som Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag finns i.

Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-05 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nystadsv. 18, 952 72, Sangis

Bolaget skall utföra schaktnings- och snöskottningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henning Nilssons Traktor i Luleå Aktiebolag och det är Spegel, Hans Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Spegel, Anna Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,