Caretech Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av produkter och system inom området larm- och kommunikationssystem baserat på trådlös teknologi, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Caretech Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalix så är Caretech Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kalix arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kalix och i Norrbottens län. Redan 1990-03-08 så skapades Caretech Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Caretech Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Caretech Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556388-9335 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kalix.

Just nu är Caretech Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Caretech Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0923-75750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Caretech Aktiebolag är Brushane, Arto Kimmo Ilmari som är född 1961 och har titeln VD, Brushane, Arto Kimmo Ilmari som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastensson, Bo som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindhe Moberg, Karin Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Lars Arne Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Teilman, Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESLavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .