H Strömbergs Bygg Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall utföra byggentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H Strömbergs Bygg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kalix så är H Strömbergs Bygg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kalix arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kalix och i Norrbottens län. Redan 1990-09-17 så skapades H Strömbergs Bygg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel H Strömbergs Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

H Strömbergs Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556406-2536 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kalix.

Just nu är H Strömbergs Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med H Strömbergs Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0923-670370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom H Strömbergs Bygg Aktiebolag är Strömberg, Hans Ivan som är född 1962 och har titeln VD, Strömberg, Hans Ivan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Carina Agneta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .