Alholmens Lantbruk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Alholmens Lantbruk Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Alholmens Lantbruk Aktiebolag finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alholmens Lantbruk Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Alholmens Lantbruk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Alholmens Lantbruk Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alholmens Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenbäckv. 16, 952 04, Påläng men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kalix arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Alholmens Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alholmens Lantbruk Aktiebolag har idag 556431-6858 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alholmens Lantbruk Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mjölk och kött produktion inom lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

I Alholmens Lantbruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundbäck, Sven Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Ingrid Eva Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .