Lennart Englund Bygg Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalix och Lennart Englund Bygg Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Lennart Englund Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lennart Englund Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lennart Englund Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-29. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där företaget finns i jobbar för att företag som Lennart Englund Bygg Aktiebolag ska trivas.

I Kalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, handel med värdepapper samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart Englund Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Lennart Englund Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Lennart Englund Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Englund, Nils Lennart.

De som är på något sätt har med Lennart Englund Bygg Aktiebolag är Englund, Nils Lennart som är född 1956 och har titeln VD, Englund, Nils Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund Isaksson, Jenny Kristina som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Nils Olov som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Ingrid Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Lennart Englund Bygg Aktiebolag har 556435-8587 som sitt organisationsnummer.