Call X Marketing AB

Norrbottens län

Information

556441-8811 är organisationsnummer för företaget Call X Marketing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Call X Marketing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalix som är den kommunen som Call X Marketing AB finns i.

Call X Marketing AB har varit registrerat sedan 1992-02-07 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Call X Marketing AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Call X Marketing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Call X Marketing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Call X Marketing AB så kan ni göra det på telefon genom 0923-16260 eller genom brev på följande adress:
Idrottsv. 5, 952 61, Kalix

Bolaget skall erbjuda telemarketingtjänster, konsultativa tjänster inom läkemedel, marknadsföra och distribuera läkemedel, sjukvårdsprodukter, förbrukningsartiklar samt bedriva kapitalförvaltning med företagets egna medel. Bolaget skall även erbjuda bemanningstjänster och resursförstärkning till byggsektorn.

Det finns olika personer som har en koppling med Call X Marketing AB och det är Haglund, Hans Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, John Peter Ragnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Sven Bertil Evert som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,