Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinterv. 7, 952 61, Kalix men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0923-12510.

Kalix arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag har idag 556448-9531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandberg, Mats Arne Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag

Bolaget skall tillverka och montera stålkonstruktioner till främst byggnadsbranschen samt utföra svets- och rörarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kalix Svets- och Maskinindustri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Mats Arne som är född 1960 och har titeln VD, Sandberg, Mats Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Hugo Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Rolf Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Enstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.