Töre Hus Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva husfabrik med tillverkning och försäljning samt köpa och sälja fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Töre Hus Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalix så är Töre Hus Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kalix arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kalix och i Norrbottens län. Redan 1994-01-17 så skapades Töre Hus Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Töre Hus Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Töre Hus Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556481-0009 är organisationsnummret för företaget som finns i Kalix.

Just nu är Töre Hus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Töre Hus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0923-13038 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Töre Hus Aktiebolag är Hällmark, Johan Eskil som är född 1942 och har titeln VD, Hällmark, Johan Eskil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ernst Erik Martin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Johan Alf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.