Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalix. Det är nämligen den kommunen som Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1994-05-31. Men sedan 1994-01-01 så har Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Köpmannag. 2, 952 34, Kalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0923-10201.

Kalix arbetar för att företag som Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå, bud- och transport- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag och det är följande personer, Salmonsson, Leif som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haglund, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Levtén, Kent som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Öhmans Begravningsbyrå Eftr. Aktiebolag är 556488-5167.