CSB Entreprenad och Konsulting AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva markarbeten med entreprenadmaskiner, sjö- arbeten och transporter med entreprenadmaskiner, handel med entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner och traktorer, samt reserv- delar och tillbehör till dessa, konsultverksamhet inom mark- entreprenadbranschen, handel med datorer, datortillbehör och programvaror, konsultverksamhet inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CSB Entreprenad och Konsulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalix så är CSB Entreprenad och Konsulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kalix arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kalix och i Norrbottens län. Redan 1997-04-21 så skapades CSB Entreprenad och Konsulting AB och bolaget är har F-skattsedel CSB Entreprenad och Konsulting AB har haft det sedan 1997-01-01.

CSB Entreprenad och Konsulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-6715 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kalix.

Just nu är CSB Entreprenad och Konsulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med CSB Entreprenad och Konsulting AB så går det att nå dem via telefon på 0923-670047 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CSB Entreprenad och Konsulting AB är Bylund, Karl Sture som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bylund, Karl Christer som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Enstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .