H Norman Fastigheter AB

Norrbottens län

Information

H Norman Fastigheter AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där H Norman Fastigheter AB finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. H Norman Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket H Norman Fastigheter AB har haft sedan 2000-01-27. H Norman Fastigheter AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till H Norman Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 55, 952 31, Kalix men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0923-79950.

Kalix arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är H Norman Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

H Norman Fastigheter AB har idag 556575-2432 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H Norman Fastigheter AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I H Norman Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Hans Olav som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Inga Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öhrn, Karl Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .