Däckplus AB

Norrbottens län

Information

Däckplus AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Däckplus AB finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Däckplus AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Däckplus AB har haft sedan 2002-02-25. Däckplus AB har funnits sedan och 2002-02-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Däckplus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyborgsv. 1, 952 51, Kalix men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0923-14770.

Kalix arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Däckplus AB Privat, ej börsnoterat.

Däckplus AB har idag 556623-9421 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Däckplus AB

Bolaget skall bedriva försäljning av däck med tillbehör och service i anslutning härtill, försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

I Däckplus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmkvist, Stig Roger som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Åsa Frideborg som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Rolf Per-Olof som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .