Svenska Vikariepoolen AB

Norrbottens län

Information

556625-6375 är organisationsnummer för bolaget Svenska Vikariepoolen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Vikariepoolen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalix som är den kommunen som Svenska Vikariepoolen AB finns i.

Svenska Vikariepoolen AB har varit registrerat sedan 2002-04-12 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Vikariepoolen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-21.

Svenska Vikariepoolen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska Vikariepoolen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Svenska Vikariepoolen AB så kan ni göra det på telefon genom 0923-16560 eller genom brev på följande adress:
Furuhedsv. 1, 952 31, Kalix

Bolaget skall bedriva vikarieförmedling till kommuner, landsting och privata företag samt erbjuda helhetslösningar för personaladministrativa rutiner. Telemarketing verksamhet, besöksbokning, låneförmedling, programutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Vikariepoolen AB och det är Nilsson, Jan Erik Artur som är född 1960 och har titeln VD, Nilsson, Jan Erik Artur som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Mats Erling som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Kurt Göran som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Axel Kenneth som är född 1960 och har titeln Revisor, Hendler, Yvonne Elisabet som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,