LML Skogsentreprenad AB

Norrbottens län

Information

556632-2375 är organisationsnummer för företaget LML Skogsentreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LML Skogsentreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalix som är den kommunen som LML Skogsentreprenad AB finns i.

LML Skogsentreprenad AB har varit registrerat sedan 2002-09-16 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för LML Skogsentreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-26.

LML Skogsentreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LML Skogsentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LML Skogsentreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6683344 eller genom brev på följande adress:
Holmenv. 23, 952 50, Kalix-nyborg

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och entreprenad verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LML Skogsentreprenad AB och det är Lindbäck, Lars Markus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Nils Johan Arne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor,