Kids & Teens i Kalix AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av barn- och tonårskläder med tillbehör, försäljning av leksaker, smink, hudvårdsprodukter, smycken, skor och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kids & Teens i Kalix AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalix så är Kids & Teens i Kalix AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kalix arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kalix och i Norrbottens län. Redan 2004-09-17 så skapades Kids & Teens i Kalix AB och företaget är har F-skattsedel Kids & Teens i Kalix AB har haft det sedan 2004-11-06.

Kids & Teens i Kalix AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-06

556666-5674 är organisationsnummret för företaget som finns i Kalix.

Just nu är Kids & Teens i Kalix AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Kids & Teens i Kalix AB så går det att nå dem via telefon på 0923-15200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kids & Teens i Kalix AB är Sundström, Ann Carina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Kurt Anders som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Enstedt, Sven Tommy som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Nordlund, Maria Teresia som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .