Karosseriverkstan i Kalix AB

Norrbottens län

Information

Karosseriverkstan i Kalix AB är ett företag som finns i Kalix. I Karosseriverkstan i Kalix AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forslund, Klas Tommy som är född 1972 och har titeln VD, Forslund, Klas Tommy som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Carin Christina Salina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Taavo, Kenneth Robert som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Kenneth R Taavo som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karosseriverkstan i Kalix AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karosseriverkstan i Kalix AB på telefon 0923-24158.

Bolaget skall bedriva bilskadereparationer, bilservice, handel med fordon samt utbildning i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karosseriverkstan i Kalix AB av bolagstypen Aktiebolag.

Karosseriverkstan i Kalix AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Kalix arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Karosseriverkstan i Kalix AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-30 och Karosseriverkstan i Kalix AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karosseriverkstan i Kalix AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Karosseriverkstan i Kalix AB har 556668-2869 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.