VAZA Elektronik AB

Norrbottens län

Information

VAZA Elektronik AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där VAZA Elektronik AB finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. VAZA Elektronik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. VAZA Elektronik AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till VAZA Elektronik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0923-16915.

Kalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är VAZA Elektronik AB Privat, ej börsnoterat.

VAZA Elektronik AB har idag 556671-3631 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för VAZA Elektronik AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT och elektronikkonstruktion, program och systemutveckling, IT-verksamhet, produktutveckling, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I VAZA Elektronik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultqvist, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Likvidator, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .