Företagsförmedling i Norr AB

Norrbottens län

Information

Företagsförmedling i Norr AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kalix som är den kommunen där Företagsförmedling i Norr AB finns. I Kalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Företagsförmedling i Norr AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Företagsförmedling i Norr AB har haft sedan 2005-04-28. Företagsförmedling i Norr AB har funnits sedan och 2005-04-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Företagsförmedling i Norr AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmanv. 31, 950 40, Töre men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-1762532.

Kalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Företagsförmedling i Norr AB Privat, ej börsnoterat.

Företagsförmedling i Norr AB har idag 556673-0650 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Backman, Håkan Vilhelm -Strand, Hans Ove Emil är den som för stunden ansvarar för Företagsförmedling i Norr AB

Bolaget ska bedriva företagsförmedling i Sverige och utomlands samt därmed förenlig verksamhet.

I Företagsförmedling i Norr AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Rolf Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strand, Hans Ove Emil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Håkan Vilhelm som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öystilä, Hans Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhlund, Kristina Ulrika som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.