Granåns Handelsträdgård AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalix och Granåns Handelsträdgård AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Granåns Handelsträdgård AB är ett av dem. Statusen för Granåns Handelsträdgård AB är att Bolaget är aktivt.

Granåns Handelsträdgård AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Granåns Handelsträdgård AB ska trivas.

Granåns Handelsträdgård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Kalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och odling av blommor och plantor samt trädgårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Granåns Handelsträdgård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Granåns Handelsträdgård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Granåns Handelsträdgård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0923-672026.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Granåns Handelsträdgård AB är Karlsson, Jenny Astrid Magdalena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jolanki, Jyri Johannes som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Granåns Handelsträdgård AB har 556676-5953 som sitt organisationsnummer.