K. Larsson's Gräv & Last, Kalix

Norrbottens län

Information

K. Larsson's Gräv & Last, Kalix är en verksamhet som finns i Kalix. I K. Larsson's Gräv & Last, Kalix finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Karl-Göran som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med K. Larsson's Gräv & Last, Kalix så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå K. Larsson's Gräv & Last, Kalix på telefon 0923-20520.

Grävmaskinsbranschen.

Idag är K. Larsson's Gräv & Last, Kalix av bolagstypen Enskild firma.

K. Larsson's Gräv & Last, Kalix är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Kalix arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

K. Larsson's Gräv & Last, Kalix innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och K. Larsson's Gräv & Last, Kalix är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K. Larsson's Gräv & Last, Kalix så är det följande:

K. Larsson's Gräv & Last, Kalix har 570221-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.