Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson

Norrbottens län

Information

I Kalix finns det ett Enskild firma som heter Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson. Det finns flera verksamheter som liknar Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson i Norrbottens län. Kalix är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1991-01-16 så har Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson och det finns fler verksamheter som är det i Kalix.

Vill man komma i kontakt med Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson så kan ni göra det på .

Utbildning i hygien-, arbetsmiljö- och yttre miljöfrågor. Utredningsuppdrag inom ovan nämnda område t ex mätning, kartläggning samt åtgärdsförslag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Sven Tommy Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hygien och Miljökonsult Tommy Johansson har 570425-XXXX som sitt organisationsnummer.