Hjeltes Gräv

Norrbottens län

Information

590610-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hjeltes Gräv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjeltes Gräv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som Hjeltes Gräv finns i.

Hjeltes Gräv har varit registrerat sedan 2001-04-26 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjeltes Gräv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Hjeltes Gräv är och det finns flera verksamheter i Kalix som också är .

Firmatecknare för Hjeltes Gräv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjeltes Gräv så kan ni göra det på telefon genom 0923-640338 eller genom brev på följande adress:

Rivning av hus, markarbeten på entreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjeltes Gräv och det är Hjelte, Mikael Knut Olov som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,