Kalix Djuraffär

Norrbottens län

Information

591030-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kalix Djuraffär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalix Djuraffär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalix som är den kommunen som Kalix Djuraffär finns i.

Kalix Djuraffär har varit registrerat sedan 2006-01-31 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalix Djuraffär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Kalix Djuraffär är och det finns flera verksamheter i Kalix som också är .

Firmatecknare för Kalix Djuraffär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kalix Djuraffär så kan ni göra det på telefon genom 070-2554270 eller genom brev på följande adress:

Zoologisk handel, akvariefisk, smådjur, tillbehör och foder.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalix Djuraffär och det är Kenning, Monika Annette som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,